Hindistan'in en populer 15 evi


Hindistan'in en populer 15 evi

Hindistan'in en populer evleri tabiki de Hindistan'in cesitli sektorlerde calisan unlulerine ait. Bu secilen 15 kisi eglence sektorunden endustriyel sektorune kadar taninmis kisiler. Bu listedeki kisiler Amitabh Bachchan, Salman Khan ve Shahrukh Khan gibi Bollywood starlarindan, Mukesh Ambani, ve Vijay Mallya gibi endustri devlerine kadar uzaniyor. Bu kisiler nerede yasar nasil bir yasam tarzi surerler hic merak ettiniz mi? Iste Hindistan'da en cok konusulan unlu evlerinden bazilari...

1. Mukesh Ambani'nin Evi: Antilia

Mukesh Ambani'nin Evi: Antilia

Herhalde dunya capinda hakkinda en cok konusulan evlerden biri Mukesh Ambani'nin evi Antilia'dir. Mumbai'nin icinde 27 katli olan bu bina bir ara dunyanin en pahali eviydi. Enteresan zevki olan Ambani 'nin evi o kadar unlendi ki Mumbai'ye giden turistler bu evin fotografini cekmek icin ziyaret ediyorlar. Mumbaide kutu kadar evler milyonlar ederken bu apartmanin degerinin 22 milyar dolar olmasi normal sanirim.


2. Vijay Mallya Evi: Kingfisher kulesi

Vijay Mallya Evi: Kingfisher kulesi













Bangalore Kingfisher kulesi, likor baronu olarak adlandirilan Vijay Mallya'nin evi. Kosk mu konak mi artik ne derseniz kulenin tepesinde yerini almis. Kim demis kule tepesinde villa olmaz diye? Bu tabi Mallya'nin evlerinden bir tanesi. Yuksekte bir koskte yasamak ister miydiniz?


3. Amitabh Bachchan'in Evi: Prateeksha 

Amitabh Bachchan'in Evi: Prateeksha

Bollywood'un devlerinden Amitabh Bachchan'in evi Prateeksha en populer evlerden biridir. Gerci insanlarin evden cok hayranligi Amitabh Bachchan'a oldugu icin ev de insanlarin gozunde daha degerli kiliniyor. Hatta insanlar Hindistan'da en luks evlerden biri olarak Mumbai'de yer alan Prateekshayi degerlendiriyorlar. 


4. Ratan Tata'nin Evi

Ratan Tata'nin Evi

Celik adam olarak bilinen demir celik endustrisinin devi Ratan Tata’nin evi en iyi dizayn edilmis evlerden biri aslinda. Disaridan basit gibi gozukse de deniz manzarasi, catida sonsuz gorunumle denizle birlesmis izlenimi veren havuz ve evin odalarinin kullanisligi ve dizayniyla gercekten yasanasi bir yer. Odalari Kabinler seklinde kullanisli bir bicimde dizayn edilen bu 3 katli villa Mumbai'de yer aliyor, Degeri olarak ortalama 25 milyon dolar biciyorlar. 


5: Shahrukh Khan'in Evi: Mannat

Shahrukh Khan'in Evi: Mannat

Herhalde en enteresan evlerden biri de Shahrukh Khan'in ruya evi Mannat'tir. Mumbai sehrinde olan bu ev gercekten ruya gibi duruyor. Mumbai'ye yolunuz duserse disardan bir goz atin. :)


6. Jindal Ailesinin Evi
Jindal Ailesinin Evi
Delhi'de yer alan Jindal ailesine ait olan bu konak mimarisiyle dikkat cekiyor.


7. Gautam Singhania'nin Evi: JK

Gautam Singhania'nin Evi: JK

The Raymond Grup'un sahibinin JK adli bu kulesi Mukesh Ambani'nin kulesiyle rekabet halinde. Mumbai'de yer alan bu evi hem ic hem de dis dizayniyla en populer evlerden biri.

8. Anil Ambani'nin Evi
Anil Ambani'nin Evi

Mukesh Ambani'nin kavgali oldugu kardesi Anil Ambani bu binanin sahibi. Ic dizayninin muhtesem oldugu soyleniyor.


9. Imran Khan'in Evi

Imran Khan'in Evi

Genc oyuncu Imran Khan'in giris kapisinin bir binayla kapli olmasi eve bir gizem vermis. Mumbai'de yeni dekore ettigi bu evi arkadaslarinin ugrak yeri olmus.

10. Sachin Tendulkar’in Evi

Sachin Tendulkar’in Evi

Kriketin tanrisi, eski kaptani Sachin Tendulkar'da tabiki bu listede. Mumbai'de yer alan bu yer, yerli ve yabanci turistlerin etrafinda dolandigi yerlerden biri. Hindistan'da en sevilen spor kriket olunca, "Kriket Tanrisi" olarak adlandirilan Sachin'in bu evi tahmin edersiniz ki en populer yerlerden biri.


11. Aamir Khan'in evi
Aamir Khan'in evi
Aamir Khan ic dekorasyonunun yeni bittigi bu apartmanda kendine ait genis 2 katli dupleks dairesi var. Cocuklugundan beri ayni bolgede yasamis olan aktor, burayi ofisine yakinligindan dolayi secmis.


12. Salman Khan'in evi: Galaksi Apartmani

Salman Khan'in evi: Galaksi Apartmani

Cok eski olan bu yapi Salman Khan'in 40 yilini gecirdigi meshur Galaksi Apartmani. Apartmanin oyle sahane bir dizayni yok ustelik eski bir bina ama Salman Khan burada ailesiyle beraber yasadigi icin binlerce insan evi gormek icin orayi ziyaret ediyor.


13. Akshay Kumar'in evi
Akshay Kumar'in evi

Akshay Kumar'in sayisiz evlerinden birisi burasi. Mumbai'de yer alan bu yasadiklari apartmanda yok yok. Icerisi luks esyalarla dosenmis olan bu binada kriket sahasi, yuzme havuzlari ve gelismis spor salonu var. Esinin ic mimar olusu evin icinin daha zevkli dosenmesine sebeptir herhalde. 

14. Ranbir Kapoor'un Evi: Krishna Raj

Ranbir Kapoor'un Evi: Krishna Raj

Ailesiyle yasayan Ranbir Kapoor'un babadan kalma bu evi de populer evler arasinda.


15. Saif Ali Khan ve Kareena Kapoor'un Evi: Pataudi Sarayi
Saif Ali Khan, Kareena Kapoor, Ev, Pataudi Sarayi
Saif Ali Khan'a babasindan kalan bu saray hayal gibi bir yer. Babasi zamaninda Pataudi eyaletinde Nawab oldugu icin unlu aktor simdi bu Pataudi Sarayina sahip. 


Unlulerin evlerini begendiniz mi? Hangisi sizin favoriniz? Yorumlarinizi bekliyorum! :)

Yorumlar

  1. Saif Ali Khan'ın sarayı çok güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsi geride kalacak cennetteki köşkler icin çabalamalıyız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim dilediginiz gibi bir yasam surersiniz. Sevgilerimle...

      Sil
  3. Oda ancak rabbimizin rızasıni kazanmakla olur. Bunun içinde bize gönderdigi kuranımızı okuyup anlayıp yaşamak gerekir.. bunlar hep gelip geçici şeyler

    YanıtlaSil
  4. Oda ancak rabbimizin rızasıni kazanmakla olur. Bunun içinde bize gönderdigi kuranımızı okuyup anlayıp yaşamak gerekir.. bunlar hep gelip geçici şeyler

    YanıtlaSil
  5. Hepsi geride kalacak cennetteki köşkler icin çabalamalıyız.

    YanıtlaSil
  6. I am in searching of the best place to live in. The blog you have shared helps me a lot to know the advantages of living in a township.
    Premium apartments in Chennai
    New apartments in OMR
    Luxury homes in Chennai
    Budget flats in Chennai
    Apartments for sale in Chennai
    Studio apartments in Chennai

    YanıtlaSil

Yorum Gönder