Anita Dongre'nin 2016 Gelinlik Kolleksiyonu (Make in India Week)

Anita Dongre'nin 2016 Gelinlik Kolleksiyonu (Make in India Week)


Moda tasarimcisi Anita Dongre yeni actigi Grassroot markasi ile Maharashtra Tekstik Gunu icin gorkemli bir acilis sergiledi. Ikon olmus Prince of Wales Muzesinde gerceklesen bu sovda Dongre Hint usulu dokunuslariyla 'desi' gorunumunu 'Make in India' Haftasinda sergiledi.
Bu sovun bir parcasi oldugu icin cok gururlu oldugunu soyleyen Dongre ogrenci oldugu donemde moda haftalarinin oldugu bu Prince of Wales muzesinde devamli izlemek icin geldigini ve bu haftada kendi modellerinin sergiledigi icin cok mutlu oldugunu ekledi. "Harika bir yer, muhtesem bir sov ve herseyden once sahane bir izleyici. Bu sovda Hintli oldugum icin gercekten cok gururluyum" dedi Anita Dongre.
Dongre, Poonam Mahajan ile birlikte Mumbai sehrinin disinda yer alan Charoti koylulerinin kalkinmalari icin calisarak bu sovu hazirlayarak projeye destek oldu. Kolleksiyonundaki asil renkler dikkatleri cekerken, muhtesem bir el emegiyle hazirlanmis Dongre'nin imzasini tasiyan bu tasarimlar organik iplikler ve pamuklarla hint el isi hunerlerini goz onune serdi.
Kusursuz islemeleri ve geleneksel tarzlari ile modellerin tasidigi pembe tonlarindan nar cicegi rengine ve soft maviden gece yarisi renkleri ile ihtisamlarini tasiyan bir imparatorluk renk paletini pistte gozler onune serdiler. Bu kolleksiyonun parcalari Dongre'nin cevre dostu tasarimlarinin yapildigi ana binasi olan Rabale'de, Vashi sehri, Maharashtra da yapildi.


Yorumlar

  1. Resimler içimi açtı, nasıl güzeller! Blogunu keşfediyorum, bana da beklerim ♥

    YanıtlaSil
  2. Resimler içimi açtı, nasıl güzeller! Blogunu keşfediyorum, bana da beklerim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler Emine. Sana da keyifli yazmalar! :)

      Sil
    2. Hindistan tekstil - Bangalore- Hindistandan ithal hint kıyafetleri kapıda ödeme sistemi ile Hindistan dan adresinize teslim .0091 7738712603 whatsapp ekleyin model ve uygun fiyat gönderelim

      Sil

Yorum Gönder