Pakistan Gelinlikleri


Pakistan Gelinlikleri

Pakistan'in gelinlik modelleri de hintlilerin giydiklerine cok benziyor. Hatta son zamanlarda Pakistan gelinlik modelleri revacta oldugu icin bazi hintliler bu modelleri tercih ediyor. Bazi hintliler derken tabi cogunlugu musluman hintli ama baska dinlere inanan hintlilerin de bu modaya uyarak dugun kiyafetlerini sectigi oluyor.

Hint kiyafetleri ile Pakistan'in kiyafetleri arasindaki genel olarak en buyuk fark etek boyu ya da bluz boyu oluyor. Pakistanlilarin kiyafetleri daha muhafazakar oldugu icin anarkali denen yere kadar uzanan bir elbise ya da etek bluz olarak iki parcaya ayrilan lehenga kiyafetleri cok moda. Tabi bu etek bluzda bluz boyu oldukca uzun hint kiyafetlerine kiyasla. Hatta bazi modellerde bluzu diz kapaginin altina kadar inebiliyor. 
Son bir kac senedir bu modellerin icinde anarkali cok tutuluyor. Sadece gelinler icin degil tabi, ozel bir davette giymek icin de bu kiyafetler cok şık. Bunun disinda makyaj tarzlari ya da taktiklari takilar uc asagi bes yukari hintliler ile ayni.. Cok asil degiller mi? 






Yorumlar

  1. Hindistan tekstil - Bangalore- Hindistandan ithal hint kıyafetleri kapıda ödeme sistemi ile Hindistan dan adresinize teslim .0091 7738712603 whatsapp ekleyin model ve uygun fiyat gönderelim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder